FORGOT YOUR DETAILS?

Elena Domela Nieuwenhuis - Trisotto

Customer service

Ik ben geboren en getogen in Italië, in de regio waarvan Venetië de hoofdstad is. In Italië is de liefde voor kunst en cultuur mij met de paplepel ingegoten. Na mijn studie kunstgeschiedenis ben ik met een beurs naar Amsterdam gekomen om mij verder te specialiseren. Ook in mijn werk staan kunst en cultuur centraal, of het nu is als organisator van culturele evenementen en tentoonstellingen, of het managen van een internationaal vooraanstaand atelier voor industrieel design. Vaak is mij de vraag gesteld waarom ikzelf niet iets van dat wereldberoemde Italiaanse Heritage wil exporteren, het antwoord is dat ik simpelweg nooit iets vond wat voldeed aan de criteria: originaliteit, eenvoud en schoonheid. En toen werd ik verliefd op Apulië. Mijn eerste reactie was dat ik de wilde zijn wilde natuur en geweldig kunst ze allemaal voor mijzelf wou, het compromis is ook fantastisch: ik verkoop Apulië en zijn schattingen en geef ze als soort cadeau.

Fabio di Summa

General manager & logistics

Geboren in de regio Puglia, mijn studies waren geconcentreerd op het technische gebied. Al van jongs af aan heb ik veel gereisd om nieuwsgierig te zijn om kennis te maken met andere culturen, mensen en eten. Mijn hobby's zijn koken, computerprogramma's en het spelen van elektrische gitaar. Zeven jaar geleden begon ik mijn persoonlijke nieuwe uitdaging, naar Amsterdam komen en een inkomende touroperator creëren voor de Italiaanse toerist www.amsterdamviaggi.com Tegenwoordig hebben we een staf van ongeveer 30 mensen die met passie en toewijding werken. Vorig jaar vieren we 10.000 reservaties samen met een groot feest. Nu komend uit deze fantastische regio, Apulië, nog steeds niet erg bekend van de minoriteit van Nederlanders, kwam er een nieuw project bij me op. Creëren via mijn persoonlijke infrastructuur op locatie om de cultuur, de levensstijl en de wilde natuur van de kern van Apulië is mijn doel nu en te laten genieten van meer mensen mogelijk.

Luca Zumeo

Public relation & gids

Ik ben een dynamische man met het vermogen om te luisteren en te praten over relaties met anderen en om in groepen te werken, ik heb het vermogen gekregen om initiatieven te nemen en het kennisnetwerk te verbeteren. Ik volgde cursussen tijdens de schooljaren met het uitbrengen van attesten op het Istituto Tecnico, in het bijzonder programmering. Ik heb geleerd de mogelijkheid om Foto's en video-installaties te wijzigen. Gevorderd Engels eerste niveau-programma vrijgegeven door de school, en ik heb ook theaterlessen geleerd. Ik werk met Reizenitalie, omdat ze zijn geïnspireerd op de carrière op het toerisme als het is een van de sectoren met kansen op werk en ik ben op zoek zijn naar een meer spannende baan die me in staat stelt om te ontmoeten en welkom mensen van andere nationalitaiten. Ik hou van reizen en natuur en fietsen, ik hou van kunst en fotografie, ik hou van traditionele gerechten.

TOP